خوزستان”عطرکارون”به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در این مراسم ضمن اشاره به پتانسیل و استعدادهای شاخص فرهنگی، هنری و مذهبی در شهرستان شوش، اظهار کرد: با همه ظرفیت ها و وجود آستانه مقدس حضرت دانیال نبی(ع) و گویش هایی متنوعی که در این شهرستان وجود دارد، با یک برنامه ریزی جامع، می توان کارهای موفقی را انجام داد.
ناصر چنانی افزود: یکی از آن ظرفیت ها، مسائل هنری و فعالیت های سینمایی است.بنا بر ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و زیرمجموعه های آن که ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان ها هستند، اصولاً دولت نمی تواند چیزی به نام سینما را بسازد.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۴ به بعد رویکرد دیگری در شهرستان ها بنا و اولین گامی که برداشته شد، ایجاد سینماهای سیار بود. چون ما نمی توانستیم در استان سینمایی را احداث کنیم و برای اولین بار و به عنوان اولین استان، ۹ سیستم پخش دیجیتالی، مثل همین دستگاه که در تالار نیایش مستقر است را در استان ایجاد کردیم.
لازم به ذکر است، در این مراسم محسن ستاری فر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شوش، اسکندر خطایی رئیس دادگستری،مهدی عارف سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی،محمد دیناروند کارشناس امورهنری،سینمایی و سمعی و بصری این اداره، مهدی عبدالخانی سرپرست اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی و علی رحمتی مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان شوش نیز حضور داشتند.